درد زانو

درست است که دچار پادرد و علائم درد موقتی می‌شویم، اما وجود علائم دائمی ممکن است نشانه بیماری‌های مزمن مانند آرتروز پا باشد. آرتروز پا یا آرتروز مفصل پا، به تخریب و تغییر در ساختار مفصل پا و ضربه‌گیری غضروف و بافت‌های مفصلی پا اطلاق می‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به درد، تورم، سفتی و محدودیت حرکت در مفاصل پا شود.

علائم آرتروز پا می‌تواند شامل درد مزمن و مزمن شده، سفتی صبحگاهی که به مرور روز کمتر می‌شود، تورم و احساس سنگینی در مفاصل پا باشد. این علائم ممکن است باعث محدودیت حرکت، دشواری در راه رفتن و ایجاد مشکلات در زندگی روزمره شوند.

در صورت وجود علائم دائمی و مزمن مانند درد و محدودیت حرکت در مفاصل پا، مراجعه به پزشک متخصص مفصل (ارتروپد) مناسب است. او می‌تواند بر اساس علائم، ارزیابی بالینی و تصویربرداری مورد نیاز، تشخیص صحیح را برای شما قرار دهد و برنامه درمانی مناسب را تعیین کند. در برخی موارد، درمان آرتروز پا ممکن است شامل ترکیبی از تغییرات در سبک زندگی، فیزیوتراپی، داروها، روش‌های تسکینی و در موارد پیشرفته‌تر، جراحی باشد.

همه در طول عمر خود گهگاهی دچار پادرد می شوند، اما وجود علائم دائمی ممکن است نشانه آرتروز پا باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، انجمن پزشکی متخصصان پا آمریکا در این باره تاکید می کند که افراد در صورت داشتن علائم زیر حتما به پزشک مراجعه کنند؛

• داشتن تورم که بر یک یا چند مفصل تاثیر گذاشته است.

• داشتن حساسیت مداوم به درد یا درد در مفصل.

• حس گرمای زیاد در یک مفصل و قرمز بودن آن.

• عدم توانایی حرکت یک مفصل.

• ایجاد زائده، بثورات جلدی یا سایر تغییرات در پوست.

شاید این مطلب را هم دوست داشته باشید  درباره آرتروز این ۵ نکته را باید بدانید, حتی اگر جوان هستید!

دکتر رمضانپورمشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر رمضانپور

اولین فوق تخصص جراحی زانو در استان کرج دارای بورد تخصصی ارتوپدی از دانشگاه تهران دارای مدرک رسمی فوق تخصصی جراحی زانو از دانشگاه تهران دارای مدرک دوره فلوشیپ جراحی زانو از دانشگاه اتریش

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *